Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Merele se curata de coaja si li se scoate cotorul.Nucile se sparg, se alege miezul apoi se taie mai mic cu cutitu.Se unge o tava cu unt,iar untul care ramane de la uns se imparte in 4 si se pune in interiorul fiecarui mar,tot in interiorul merelor se presara putin zahar cu scortisoara,apoi se amesteca miezul de nuca cu zahar cu aroma de scortisoara si se pune cu o lingurita in fiecare mar.Merele se baga in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumenesc usor si se inmoaie.Dupa ce se scot din cuptor se i-a cate un mar,peste care se pune miere de albine si inca un praf de scortisoara.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult